Träffa mig

Min historia

Jag är en kvinna med en lång och något brokig arbetslivserfarenhet och med mycket livserfarenhet, som brinner för att hjälpa mina medmänniskor, genom "enkla", naturliga och alternativa sätt, till att må bättre både fysikt och psykiskt. Jag har ett holistiskt synsätt på hälsa, där min filosofi är, att alla delar i vårt "livhjul" bör vara i balans,  för att vi ska må riktigt bra och kunna leva det liv vi vill. När kropp och själ är i  balans, är allting möjligt!! 


Jag är i grunden utbildad till Barnskötare och jobbade i 10 år med barn, innan jag började hoppa runt mellan olika jobb och har också haft flera egna verksamheter, som oftast har varit inom alternativ hälsa. Jag har dessutom jobbat som Kock i många år och är även utbildad till Köksmästare med ekologi och hållbarhetstänk. Allt detta har givit mig massor med kunskaper och erfarenheter om både människor, råvaror, matlagning och hälsa, i mitt sökande efter någon slags inre frid. Eftersom jag därtill är "nördigt" intresserad av kostens och näringens betydelse för vår hälsa, har jag skaffat mig massor av kunskaper i det ämnet.


När jag för många år sedan bestämde mig för att sluta mitt nikotinberoende, hittade jag yogan, som just då blev det sätt jag kunde finna någon slags ro i , när abstinensen slog till. Det resulterade i att jag tillslut blev helt såld på yoga och har sedan dess utövat det regelbundet. När jag på senare år kände att jag ville utbilda mig till yoga instruktör, för att kunna sprida yogans fantastiska välgörande effekter på  kropp och sinne, till flera människor, blev det så att jag utbildade mig till Yinyoga instruktör och har nu  flera egna klasser och ger även privat lektioner.

  

Jag har också flera utbilningar inom Reikihealing och är också Reiki Master ( Usuis System of Reiki Healing) som är en  japansk beröringsteknik som är stressreducerande och har läkande effekter för både kropp och själ. Det är ett fantastiskt sätt att sätta igång kroppens självläkningsförmåga och att lösa upp olika blockeringar i vår kropp och vårt sinne.

Jag jobbar även med  en egen variant av Bodycode och Emotioncode, som också är en mycket "enkel och effektiv" metod att och låsa upp och rena kroppen, så att den börjar läka sig själv, genom att frigöra den från olika blockeringar.


På grund av mitt intresse för det andliga och i mitt sökande efter min livsuppgift, blev jag "vägledd" till att utbilda mig till Andlig och Mental och Beroende och Medberoende coach och sedan även KBT-ACT coach och nu föll alla pussebitarna på plats i mitt liv.

Helt plötsligt fick jag nytta av allt jag gjort och  lärt mig genom livet. Nu kan jag hjälpa mina medmänniskor med alla de olika "pusselbitarna" i deras livshjul, då jag har fått verktygen för att kunna jobba med både den andliga och mentala biten och även hjälpa till att stärka den psykiska hälsan.


Det är nyckeln som låser upp DIN potential till ett liv i fullständig balans och harmoni. 

                                               Vägarna till naturlig hälsa!

Då vi alla har olika förutsättningar och behov, erbjuder jag flera olika sätt och behandlingar, för att just Du ska kunna hitta och ta del av det som passar dig!

                        Kurser 

Delta i en kurs eller cirkel inom hälsa, personlig utveckling eller andlighet tillsammans med andra likasinnade.


Boka in en hälsorådgivning, coachingsamtal eller någon av mina Reiki & energibehandlingar.

                   Yinyogalektioner

I grupp, privat, event eller som friskvård på företaget.


              Reikibehandlingar

Upplev den helande "universella livsenergin" på plats eller på distans.


Coachingsamtal & kurser Online

Flexibel kunskap, coachning och utveckling på dina villkor. 

"Från mina klienter och elever"

                      

     Samtalscoaching


Maria; " Det känns så skönt att prata med någon som förstår, det är perfekt att ha Carina som tar en i handen och vägleder en frammåt"


Eva; "Carina är en jättebra coach"

Malin: " Fick ett helt annat mindset efter vårt möte"


Läs mer

                Yinyoga


 Per;  (Tränar på gym 5 dagar i veckan)


" Det här är precis vad jag behöver"


Monica: (Pensionär, har fibromyalgi)

" Avslappningen hjälper mig verkligen"

Läs mer

              Reiki med       chakrabalansering

Mikael: " Helt fantastiskt, känner mig som en ny person"

Linda: " Du är helt fantastisk på det du gör"


Läs mer