Kom som du är eller var där du är och låt din kropp & själ läkas!Reiki-aktivera din kropps naturliga läkningsförmåga
Mina behandlingar på plats eller på distans

Reiki- på plats


Reiki är Japanska och betyder "universell livsenergi". Det en mjuk beröringsteknik som är effektiv och jobbar på flera plan samtidigt och aktiverar våra "må bra hormoner", fyller på våra enegiförråd och kan hjälpa till att lösa upp både fysiska spänningar och mentala blockeringar, i din kropp.

Den är mycket effektiv vid tex.stress,oro, sorg, smärta, sömnproblem, återhämtning mm.

Den hjälper även till att balansera kroppens energier, renar kroppen från slaggprodukter, ökar kreativiteten och frigör känslor så att dessa kan komma upp till ytan och bearbetas.


Jag får under behandlingen också ofta till mig information om din kropp, hälsa och ditt liv och ibland dyker även viktiga bitar från dina tidigare liv upp.

Vill du så berättar jag gärna för dig om den här "informationen"!


Om du vill kan du även lägga till en Mental Clearing till den här behandlingen. Du kan läsa mera om vad det är längre ner här på sidan!


*Reiki är godkänd som friskvård och du kan använda ditt friskvårdsbidrag!!


Kontakta mig via telefon,sms, messenger eller mail, så bokar vi in en tid som passar.


Behandlingen sker på plats hos mig!


Pris: 750:-

Med chakrabalansering. 850,-


Läs mera!


Reiki- på distans


Eftersom vi arbetar med energier som är oberoende av tid och rum, så kan Reiki, även sändas på distans. Du behöver bara ligga ner bekvämt och koppla av 5 minuter innan distanshealingen börjar. Tänk att du nu kommer att vara öppen för dessa läkande och kärleksfulla energier som snart strömmar mot dig. Jag som behandlare fungerar bara som en "sambandscentral" som tar emot och skickar energin vidare, till dig som mottagare.

Under själva behandlingen får jag ofta till mig information om din kropp och hälsa och vad du bör tänka på för att må bra,


Då Reiki på plats, jobbar mera direkt med din fysiska kropp och problemen där, så går behandlingen på distans mera på dina mentala och psykiska blockeringar och löser den vägen upp dina kroppsliga problem.


Läs gärna om "Reiki på plats" här ovanför, för mera information!!

* Du kan lägga till en chakra balansering för extra kraftfullhet!!


*Reiki är godkänd som friskvård och du kan använda ditt friskvårdsbidrag!!


* Jag börjar och slutar alltid behandlingen med ett samtal via telefon, för att stämma av med dig!


Kontakta mig via telefon,sms eller mail, så bokar vi in en tid som passar!


Själva behandlingen tar ca 35 minuter. 

(telefonkontakt ca.10 min)

Pris: 600:-

Pris med chakrabalansering: 650:- ( ca. 10 min )


Läs mera!

Chakrabalansering- återskapa balansen i din energiI vår kropp har vi 7 stycken större chakran

(energicenter) där energin i kroppen möts.

Inget av dessa "energihjul" arbetar självt utan hänger samman och påverkar hur vi mår, uttrycker oss och vilka vi är.

Varje chakrapunkt är som ett nav av energitrådar som strålar samman vid just det området. Det finns 7 st stora chakrapunkter som är placerade längs med vår ryggrad från botten av bäckenet till toppen av hjässan. Dessa chakran påverkar olika kroppsfunktioner och samspelar med vår personlighet. Varje chakra är förknippat med en  färg, ett element och en känsla och  är också kopplade till olika körtlar och organ i människokroppen.

För att vi ska må bra är det viktigt att energin kan flöda fritt genom våra chakran och att dessa snurrar i takt. Om vi får en obalans i ett eller flera chakran, påverkar det vår fysiska och mentala hälsa negativt, vilket kan ske genom stress,obearbetade känslor, trauman mm.

Denna chakrabalansering, är en mycket avstressande behandling och ger ofta snabba resultat.

"Med denna metod kan man verkligen återskapa en balans och harmoni i kroppens energifält"

Behandlingen sker på plats hos mig men kan även göras på distans!!


*Du kan använda ditt friskvårdsbidtag då detta går under Reiki, som är godkänt som friskvård!


Kontakta mig så bokar vi in en tid som passar.


Behandlingen tar ca 45 minuter.

Pris: 650:-


Kan kombineras med Reiki behandling och tar då ca 20 min


Pris med Reiki: 850 :-
Reiki med chakrabalansering Exklusiv- för dig som vill LÄKA på djupet!

På plats eller på distans.


Med den här helt nya unika Reikibehandlingen i 6 steg, får din kropp under 12 veckors tid, möjlighet att läka sig på djupet. Du kommer att få ett "träningsprogram" och coachning av mig, för hur du ska jobba vidare med din kropp och dina chakran för att stötta den i dess läkning och stärka effekterna, mellan behandlingarna. Jag utformar dina behandlingar och ditt "träningsprogram" utefter den information som jag fått till mig under behandlingen och efter dina unika förutsättningar. Allt för att ditt träningsprogram ska bli det mest optimala för just dig.

Du kommer även att få möjlighet att få köpa till extra coachingssamtal till reducerat pris under tiden, om du upplever att du behöver mera stöttning i din process.


Pris: 5800:- ( på plats)

Pris: 4500:- ( på distans)


( om du vill dela upp betalningen eller betala med faktura, säg till vid bokningen så ordnar jag det )


*Reiki är godkänt som friskvård så du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Traumarelease - när du behöver hjälp med att släppa eller ge positiv energi till en händelse!


Om du har något gammalt trauma eller situation i ditt liv som du känner att du vill ha hjälp med att släppa eller ge positiv energi till, så är det här helt rätt.

Det spelar ingen roll om det är en fysisk, mental, känslomässig eller andlig upplevelse.

Är du en känslig person, kan du även vara påverkad av låga energier, som du  absorberat och burit på och som faktiskt härstammar från någon annan än dig själv.


Har du en händelse eller situation som du vill förstärka eller något som du önskar få in ditt liv? Eller finns det kanske något annat som är viktigt för dig eller snart ska ske, typ; anställningsintervju, ny bostad, ny kärlek, ett viktigt möte?

Eller varför inte stärka upp din ekonomi?

 Jag hjälpa dig att påverka situationen i önskad riktning!


Med Trauma release ( Reiki) kan jag både rensa, stärka och skicka ren energi till dig och din situation, för att hjälpa till med processen.

Jag kan även hjälpa till att lindra eller lösa upp gammal Karma som hindrar dig idag och få dig att komma vidare i livet genom att  komma ur negativa spiraler och cykler.

Görs på distans!

Pris: 550:-

Bodycode-Emotioncode & Beliefcode - lås upp, rena din kropp och låt den läkas.


Body- Emotion & Belief code, är  metoder som har utvecklats av Dr. Bradley Nelson, en holistisk kiropraktor och en av världens främsta experter inom de framväxande områdena bioenergetisk medicin och energipsykologi.

I mina behandlingar använder jag  mig av dessa metoder men har vidare utvecklat dom och jobbar med dessa på mitt eget mycket effektiva sätt!

Body code och Emotion code  är utformat för att upptäcka de underliggande orsakerna till symptom och obalanser och balansera kroppen utifrån alla aspekter av hälsa – inklusive emotionell, energetisk, näringsmässig och strukturell.

Belief code är utformat för att hitta och släppa på oönskade och begränsande övertygelser, i ditt undermedvetna.

Dessa metoder, identifierar,  frisätter och avlägsnar negativa känslominnen, cell minnen och mentala blockeringar, som sitter bundna i celler, vävnader, inre organ och i ditt undermedvetna.


Tekniken är inte tänkt att ersätta någon medicinsk behandling men genom att korrigera eventuella underliggande obalanser, så hjälper vi kroppens medfödda självläkningsförmåga att kicka igång och ta över. Så har du långvariga eller återkommande fysiska, psykiska eller andra mentala problem, kan den här behandlingen vara ett enkelt och bra sätt, att komma till rätta med det. 

Jag kan även hjälpa till att ta bort så kallade implantat/sabotörer i din kropp eller negativa program i ditt undermedvetna, som sitter som en störning i ditt system och som ger kroppen en slags

"felmeddelanden", vilket gör att vi inte kan komma vidare.

* Läs gärna mera om dessa under Galactic & Energetic Implant Clearing!


Det är också väldigt vanligt att vi har "energisband" till andra människor, där vi blir tappade på livsenergi men även får in negativa känslor och energier från personen i den andra änden av bandet. 


Många har också energiminnen eller blockeringar som sitter framför hjärtat, en så kallad hjärtvägg och som gör det svårt att känna riktig närvaro och vad vi verkligen vill.


En blockerad eller fasthållen negativ energi av alla slag, kan även uttrycka sig i form av depression, oro, ångest eller hindra dig från att uppleva kärlek, lycka och framgång. Att släppa iväg dessa blockeringar är en förutsättning för att kroppen och sinnet ska läka. När detta sker, försvinner även de problem som uppstått till följd av dessa negativa upplevelser eller så blir det lättare att hantera.

Som ett resultat försvinner ofta smärta, störningar i rörelseapparaten, energinivåerna höjs och känslomässiga problem blir hanterbara eller obefintliga.


Behandlingarna fungerar naturligtvis även på våra barn och husdjur, vilka precis som vi, kan ha energiblockeringar, som gör att dom inta mår bra!


Dessa behandlingar gör jag i första hand på distans via  Zoom alt. telefon och om du vill, så får du efter behandlingen en skriftlig sammanfattning av vad vi gjort, via mail eller sms.


Vid din första behandling rekommenderar jag alltid att du bokar minst 60 min. 


Pris:  600:- 30 min. 

         900:-  60 min.

       1100:-  90 min.

De 6 olika kategorierna


ENERGI

      Till exempel:

 • Instängda känslor
 • Hjärtvägg
 • Offensiva energier (sabotörer)
 • Tankellergier
 • Posttraumatiska energier
 • Begränsande övertygelser.

GIFTBELASTNING

      Till exempel:

 • Tungmetaller
 • Kemikalier
 • Elektromagnetisk
 • Livsmedelstillsatser
 • Läkemedel
 • Vacciner

KRETSAR & SYSTEM

     Till exempel:

 • Organ
 • Körtlar
 • Muskler
 • Nersystem
 • Felkopplingar
 • Kontaktstörningar

        PATOGENER

      Typer av patogener:

 • Mögel
 • Virus
 • Parasiter
 • Bakterier
 • Svamp

NÄRING & LIVSSTIL

      Till exempel:

 • Fysiska behov
 • Magnetfältsbrist
 • Sömnproblem
 • Näringsobalanser
 • Mat/örter


FELINSTÄLLNINGAR

      Finns i:

 • Bindvävnader
 • Körtlar
 • Organ
 • Kroppssystem
 • Skelett

 


Titta gärna på filmerna här för att få lite mera information om hur det fungerar!


                ABUNDANCE-ÖVERFLÖD


Termen "Abundance" kommer från det latinska ordet "abundantia" vilket betyder "fullhet." Det syftar på att ha en riklig mängd av allt bra i livet, hela tiden. I grund och botten betyder det att du har allt du behöver och önskar. Oavsett om det gäller din karriär, ditt välbefinnande, relationer eller självkänsla har vi alla ett naturligt tillstånd av överflöd.

ÖVERFLÖD & FRAMGÅNGSPROGRAMMET-

För dig som vill lyckas och skapa ett liv i överflöd!


I dessa sessioner, kommer jag att göra en analys och identifiera eventuella undermedvetna föreställningar som kan hindra dig från att nå de mål du önskar, i ditt liv. Genom att använda detta program kommer vi att arbeta med fokus för att rätta till och förbättra alla de  problem som upptäckts under utvärderingen.

Jag  kommer att ta bort alla blockeringar som jag hittar och som  hindrar dig från att uppnå dina önskade mål samt  skapa lämpliga energiförhållande Allt  för att locka in alla former av lycka och överflöd i ditt liv!


Många människor har energiblockeringar just när det kommer till att lyckas och kring pengar. Ända sedan vi föddes har vi matats med dom av våra  föräldrar och andra i vår omgivning och det här tänkesättet  får dig att längta, längta efter och sträva efter kärlek, lycka och rikedom, utan att du någonsin känner dig riktigt RIK.

Så ett enkelt tillvägagångssätt för att flytta din energi mot det du önskar, är att arbeta igenom dina framgångs och  överflödsblockeringar.


Dessa sessioner kan hjälpa dig att förverkliga den  framgång och frihet du önskar och drömmer om och i slutändan, bli den bästa och lyckligaste versionen av dig själv.

Att läka våra blockeringar och att uppnå lycka och  överflöd är något vi har rätt till och är skyldiga oss själva men djupt rotade obalanser, som lurar i vårt undermedvetna, kan motverka vår framgång och skapa interna konflikter i oss.

Dessa spärrar och konflikter hindrar oss från att nå vår fulla potential och uppnå våra ambitioner, vilket hindrar oss från att ta oss upp till nästa nivå, i våra liv.

För många människor kan frågor kring ekonomi och framgång, utlösa inre stridigheter eller motstånd. Bara omnämnandet av ovanstående, kan framkalla gamla känslor eller sår i familjen. Vårt tankesätt kring att lyckas och pengar, påverkas ofta av hur våra familjer hanterade eller tänkte kring framgång och pengar.

Vi kan också ha begränsande föreställningar om överflöd som hindrar våra framsteg. Tankar som "Jag kommer aldrig att ha ett överflöd" eller "Jag kommer aldrig att lyckas"  kan också skapa mera blockeringar Så länge  vi har dessa blockeringar , hindrar de oss från att njuta av det vi har och uppnå det vi vill.


Min roll är att gräva in i ditt undermedvetna och identifiera dina begränsande föreställningar du har kring att lyckas och få överflöd och dina skäl, för att skapa dem.

Jag kommer sedan att arbeta med att eliminera dessa begränsande föreställningar och känslor och ersätta dem med positiva övertygelser. Genom att använda Body Code i samband med Överflöds och framgångs-programmet, kommer jag  att ta itu med och lösa alla obalanser som skapar begränsande övertygelser, vilket hindrar dig från att nå ekonomisk och känslomässig framgång och frihet.

Vi skapar ett nytt epigenetiskt manus för ditt liv!


ENDAST E-POST SESSIONER
Observera att alla sessioner genomförs utan ditt aktiva deltagande. Jag samlar in all information jag behöver från dig i förväg (via e-post och genom ett "frågeformulär").

Under sessionerna kopplar jag sedan upp mig med din energi och får alla svar direkt från ditt undermedvetna.

Efter varje session får du en detaljerad rapport som innehåller allt som hittats och släppts, tillsammans med annan eventuell relevant information som gäller.

Första sessionen kan vi ta via telefon alt. zoom, om du vill!


Paketpris 3 x 60 min.: 2500:-

                6 x 60 min.: 4500:-

               10 x 60 min.:7100:-


Vill du betala via faktura, säg till vid bokningen!Energi Clearing


" Allt består av energier och framtidens medicin är energimedicin "


Aura Clearing

Detta är en form av andlig kirurgi där jag renar din energikropp och aura från störande energier och trauman. Även fysiska problem kan lindras, då de oftast har sin grund i det mentala.I den här kraftfulla behandlingen arbetar jag i energifältet/ auran runt din kropp och hjälper dig på så sätt att släppa på blockeringar som finns där och som hindrar energin att flöda fritt.

.

Det är också en fantastisk metod för att bland annat frigöra gamla trauman, negativa händelser från det förflutna, ta bort rädslor och frigöra väg för framtiden.Helt enkelt en "andlig dusch"!Pris på plats: 700.-

På distans: 500:-

Space Clearing

Ditt hem ska vara en källa till vila, återhämtning, trygghet och glädje!


Att rena sitt rum, sin bostad ,sina lokaler, kontor, stall etc. är att städa ut gamla, låga eller stagnerade energier och ge plats för din egen energi men   också att bjuda in helt nya, frächa sådana.


Stagnerad energi  sitter ofta kvar

" i väggarna" efter tidigare ägare och hyresgäster och eller efter tragiska händelser; såsom långvariga gräl, separationer, sjukdom, brand, dödsfall etc. Det kan även vara "energivarelser" som finns där som stör, pockar på vår uppmärksamhet och tar energi av oss levande.


Upplever du att du inte känner dig riktigt välkommen i ditt hem, tappar energin och blir trött och låg, blir störd, sover dåligt, dina husdjur reagerar konstigt eller andra oförklariga känslor och upplevelser, kan en Space clearing, hjälpa dig och de dina, att få ro och harmoni igen.


Görs både på plats och  på distans!


Pris distansrening: 900:-

Pris hembesök: 1500:-

( ev. milesättning tillkommer beroende på var du bor)


Återkoppling/uppföljning via telefon ingår alltid!

 


Mental Clearing

Om du upplever att du har mycket tankar som snurrar, har svårt att fokusera eller bestämma dig, kan jag hjälpa dig att minska "surret" av dina tankar. Jag kan genom den här behandlingen  få dina tankar att lugna ner sig och tystna och därigenom få dig att se klarare på din situation. 


Mental Clearing kan också vara till  hjälp till efter en stroke, vid MS  eller problem med dyslexsi. 


Det är en mycket skön och avstressande form av behandling som jag verkligen rekomenderar och som du även kan boka till som en extra del vid en "vanlig reikibehandling".


Gör både på plats men  även på distans!


Pris på plats: 550:

På distans: 450:-

Galactic & Energetic Implant  Clearing

Många av våra olika mentala eller kroppsliga problem och symptom, kan dessa härröra från olika typer av energiimplantat. Dom här "implantaten" sitter och ger felmeddlanden och skapar ohälsa på flera olika sätt i vår kropp och vårt sinne och genom att ta bort dessa, minskar eller försvinner många av våra problem. Innan den här session, kommer alla galaktiska och andra energiimplantat som är skadliga för dig och som jag hittar och kan tas bort, avlägsnas.  Jag kan ofta även identifiera varifrån du fått implantaten, när du fick implantaten och varför du fick implantaten. 

Vid din session kommer jag sedan att berätta vad jag hittat och vad jag gjort och svara på eventuella frågor, som du har. Samtalet tar ca. 30 minuter.

Om du önskar kan du få en skriftlig sammanfattning av resultaten. Säg till så skickar jag det till dig före vårt samtal, som vi tar via telefon. Om du hellre vill ha ditt samtal via zoom, eller om du inte vill ha någon typ av samtal alls, vänligen meddela det när du bokar tjänsten. Du kan då istället ställa dina frågor via e-post..


Görs på distans!

Pris: 1500:-

Curse & Black Magic Implant Clearing

Om du misstänker att du har eller att du  upplever någon form av motstånd i ditt liv och att du har svårt att komma vidare med det du vill genomföra, kan det bero på olika former av svart magi och "förbannelser" som du blivit utsatt för. Dessa kan till och med orsaka  kroppsliga och mentala problem.

Inför din session kommer jag lokalisera  och  avlägsna, samt  göra en "ritual" för att ta bort effekterna av svart magi och förbannelser, från din energi.

Jag skriver  upp alla mina resultat i en sammanfattning,  som jag kommer att skicka till dig.  

Under din telefon eller  Zoom-session kommer vi  att prata om  resultaten och du kan få svar på  frågor som  du har. Samtalen är planerade till 30 minuter.  Om du inte vill ha någon typ av samtal, vänligen meddela mig när du bokar  tjänsten. Om du väljer att avstå från samtalet kan du istället ställa alla frågor du har via e-post..


Görs på distans!

Pris: 1400:-

Ancestral  & DNA Healing & Clearing

Då vi alla har och ärver vårt dna och de dna förändringar som skapats, genom olika trauman, så ärver vi  också många av våra fysiska och psykiska besvär, av våra föräldrar och förfäder. 

Så genom att göra den här reningen och  "återställningen", så reparerar du inte bara ditt eget dna, utan också eventuella barns, barnbarns och dina  förfäders, trauman och dna. 

Inför din session, identifierar, lokaliserar och återställer jag allt jag hittat, i ditt och dina släktingars dna men avlägsnar också de energimässiga trauman, som orsakat förändringen.

Det blir som en släkthealing genom generationer, på dna nivå!

Jag skriver upp allt jag identifierat och gjort, i en sammanfattning, som jag  skickar till dig.

Vid vår telefon eller Zoom- session, går vi sedan igenom  sammanfattningen och du kan få svar på eventuellla frågor som du har. Samtalen är planerade till 30 minuter! Om du inte vill ha nägon typ av samtal, vänligen meddela mig när du bokar. Du kan då istället, ställa dina frågor via e-post..


Görs på distans!

Pris: 1600:-

" Citat från några klienter"


         Reiki med chakrabalansering


    " helt fantastiskt! känner mig som en ny människa" - Mikael


       " kändes som att något krackelerade och jag kände hur energin började flöda"  - Siv


 " fick lättare att fokusera" - Maria

 

       " du är helt fantastisk på det du gör" - LindaReiki med chakrabalansering Exklusiv


" är mycket trvligare numer och har fått bättre kontakt med mig själv och djuren"

- Maria


" känner att dom där övningarna som jag fått av dig, är jättebra, för mig "

- Karin


Bodycode-Emotioncode


" tack, jag vaknade upp  idag och hade inte samma tryck över bröstet, fyllt med ångest, känner skillnad"

- Lisa

" känner mig mycket lättare i själen "

- Eva


" känner mig mycket lugnare"

- Robert 


" fick höra på dagis at det är stor skillnad på barnen, dom är mycket lugnare och gladare"

Mamman

SPACE CLEARING-Husrening

“ tyngden som jag tidigare  upplevde vilade över gården, är nu borta och istället finns det ett lugn och en harmoni och jag känner mig välkommen hem igen "

- Husägaren

BODY & EMOTIONCODE

"  det är magiskt att bli guidad  av Carina för att frigöra gamla känslor som sitter som låsningar i kroppen. Det är för mig mirakulöst att kunna  få rensa ut gammalt "skräp" så pass lätt och få förståelsen  för hur jag påverkats av sådant som inte ens har med det här livet att göra.

En befriande lätthet! "

              - Amanda

BODY & EMOTIONCODE

"  känner en annan lätthet i kroppen och är inte så gråtmild och ledsen som jag varit tidigare,  gladare liksom "

              - Marika

BODY & EMOTIONCODE

“ville bara säga tack för allt du gjort för mig, mår så mycket bättre på alla plan.

Du kan vara säker på att jag kommer tillbaka en dag”

- MN

Jag finns här för att hjälpa dig!